Tarieven

Alle behandelingen bij Gong Sun Acupunctuur worden direct betaald via het pinapparaat.

 De factuur wordt daarna via de e-mail naar je toegestuurd, zodat je hem zelf bij je zorgverzekeraar kan declareren.

Controleer zelf of je in aanmerking komt voor een vergoeding van de acupunctuur behandeling! Tot 24 uur voor de gemaakte afspraak kun je kosteloos je afspraak annuleren. Binnen 24 uur zal ik de behandeling in rekening moeten brengen, deze kan dan niet meer bij de zorgverzekeraar ingediend worden.

Je maakt een afspraak voor een intakegesprek. Dit is een heel uitgebreid gesprek waar de tijd voor wordt genomen. Niet alleen de hoofdklacht zal besproken worden. Van opstaan tot slapen gaan, van je kruin tot je tenen zal besproken worden. Dit om een tot een goede diagnose en behandelplan te komen. Na de intake zullen we een aantal afspraken maken zodat we kunnen starten met de behandeling.

Prijzen staan in de online agenda.

Het intakegesprek

Je hebt een afspraak gemaakt of bent van plan er een te maken.

Tijdens het intakegesprek wordt een anamnese afgenomen. Daarna voel ik de pols en bekijk de tong. Dan stel ik een diagnose volgens de Traditioneel Chinese Geneeskunde en maak ik een behandelplan. 

Na afloop van de intake maken we een afspraak om na een x aantal behandelingen te evalueren hoe het gaat. Ik neem altijd de tijd om een goede behandeling te geven.