Overig

Lichaam en geest in balans en goede voeding, zorgen ervoor dat je beter in je vel komt te zitten. Wees lief voor jezelf en werk samen met mij aan een betere balans.

herstel

Met herstel bedoel ik verschillende dingen:

Dit kan het herstel zijn na een intensief traject van hormoonbehandelingen, chemokuren of na een operatie.

Het kan ook het herstel zijn na een periode van intensief studeren, dit vergt ook een hoop energie van je lichaam en kan ook allerlei klachten met zich meebrengen.

Of het herstel na een periode van intensief sporten, waarbij je teveel van je lichaam gevraagd hebt. Ook dit kan ervoor zorgen dat het lichaam uit balans raakt.

slapen

Een goede nachtrust. Voor wie goed slaapt lijkt het misschien iets heel natuurlijks en je kunt je niet voorstellen wat voor problemen het kan geven als iemand niet slaapt of heel slecht.

Maar als je problemen hebt met slapen, dan ben je jaloers op degenen die wel goed slapen. Want hoe vervelend is het om niet uitgerust de dag  te beginnen?!

En het brengt allemaal andere problemen met zich mee; angst, depressie, burn-out klachten, irritaties, stress, concentratieproblemen.

Ontspanning

Ontspanning het lijkt zo simpel. Voor heel veel mensen is dit een probleem en ze kunnen niet goed ontspannen of nemen er de tijd niet voor. Iedereen staat continue aan. Een goede balans tussen inspanning en ontspanning, dat is de kunst. En daar heb je soms een beetje hulp bij nodig.