Mijn naam is Suzanne de Groot,

Naast mijn werk als acupuncturiste werk ik als operatie-assistente in het Sophia Kinderziekenhuis. Samen met mijn man woon ik in Schiedam. We hebben elkaar op een van onze reizen in India ontmoet.

Een van mijn hobby’s is dan ook reizen! Samen hebben we al heel wat van de wereld mogen zien. Heerlijk genieten van verschillende landen, culturen, steden, mensen, de natuur en natuurlijk alle verschillende keukens en gerechten!

Verder hou ik van koken en heb ik echt een zwak voor kookboeken, heerlijk vind ik dat, alleen het lezen kan ik al van genieten! De kookboeken van Ottolenghi zijn op dit moment mijn favorieten.

En yoga! Yoga en meditatie hebben me al zoveel gebracht en geholpen in mijn leven, daar kan ik niet zonder. Ook als het er even niet is, ik kom er altijd weer bij terug.

de praktijk

Mijn droom is dat vrouwen zich meer bewust zijn van hun cyclus en dat zij in staat zijn zelf hun klachten te verminderen of zelfs te laten verdwijnen.

Ik heb tijdens mijn studie en stages gezien en geleerd, dat acupunctuur zoveel kan betekenen voor vrouwen, in alle fases van het leven. Ik word er zo blij van als vrouwen echt samen met mij aan de slag willen om hun klachten aan te pakken. Daar wordt ik enthousiast van! De praktijk is gericht op vrouwen en de problematiek waar je als vrouw mee te maken kunt hebben.

De focus ligt op gynaecologische en oncologische klachten.